Betalingen en leveringen

Je kunt je bestelling op verschillende manieren betalen. Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan:

iDeal

Een veilige en snelle manier om direct jouw bestelling te betalen. Je kunt gemakkelijk je eigen bank kiezen en zo via de app betalen.

Creditcard (Mastercard, VISA, American Express)

Betaal snel en makkelijk met creditcard betaling. Of je nu Mastercard, VISA of American Express hebt, je geniet van een aankoopverzekering tot wel 180 dagen.

Overboeking

Met een bankoverschrijving kun je ervoor kiezen om de betaling op een later moment uit te voeren. Let op bestellingen worden enkel verzonden als de betaling volledig is voldaan.

Betalen in de winkel

Betaal in de winkel contant of met de pin. Tijdens het bestelproces kun je aanvinken dat je jouw bestelling wilt afhalen. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen, wanneer jouw artikel klaar staat.

Apple pay

Een internationale betaaldienst van Apple, die jou de mogelijkheid geeft gemakkelijk via je telefoon contactloos te betalen. Een veilige, snelle en gemakkelijke manier van betalen.

Google pay

Een betaalmethode van Google. Met Google Pay kunnen klanten van ABN AMRO, bunq, Monese, Wise met een Android-smartphone gemakkelijk en snel betalen.

PayPal

PayPal is wereldwijd een populaire en veelgebruikte betaalmethode. Via een persoonlijk en gratis account kan je direct online betalen via creditcard, bankoverschrijving of je PayPal-saldo.

Klarna

Met Klarna kun je gemakkelijk achteraf betalen. Deze betaalmethode geeft klanten een vertrouwd gevoel.

in3

Met in3 kun je ook aankopen in termijnen betalen. Dit is een unieke betaalmethode zonder rente, BKR registratie en/of leningsovereenkomst.

SprayPay

Met SprayPay kunnen bestelling tussen €250,- en €3.500,- in 12, 18, 24 of 36 maanden betaald worden. SprayPay houdt zich aan de eisen van de verleningsverlener van de bestaande wet -en regelgeving.

Verzending

Wij doen zorgvuldig ons best om de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 12:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons om dit na te komen.

Op de product pagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

VerzendmethodenKosten
Standaardkosten€ 7.95
Gratis levering voor bestellingen vanaf€ 99,-