Lokaal Catering

Wat we doen

Bij Lokaal Catering laten we de hele regio Helmond genieten van onze uitgebreide diensten. Verwen je gasten met een diversiteit aan lekkernijen! Of het nu gaat om een foodtrailer vol heerlijke hapjes of een volledig verzorgde barbecue, bij Lokaal Catering bieden we een uitgebreid assortiment aan opties, zodat iedereen iets naar zijn smaak vindt.

Het creëren van blije gezichten is onze passie. Want zeg nou zelf, wie wordt er niet gelukkig van een smakelijke maaltijd? Ongeacht het evenement , of het nu een bedrijfsuitje, een speciale gelegenheid of een andere activiteit betreft, wij staan klaar om jou en je gasten op locatie van dienst te zijn.

Lokaal Cadeau-over-lokaal-catering
Lokaal Cadeau-catering-events

De voordelen van Lokaal Catering

Lokaal Catering biedt een tal van voordelen die niet alleen de lokale gemeenschap ten goede komen, maar ook jou als consument en bedrijf. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen van Lokaal Catering:

  1. Lekker lokaal: Bij Lokaal Catering streven we ernaar om de regio Helmond te verrijken met ons uitgebreide aanbod. Deze benadering stelt ons niet alleen in staat om verse, seizoensgebonden ingrediënten rechtstreeks uit de regio Helmond te betrekken, maar garandeert ook dat we een unieke, op maat gemaakte service kunnen bieden die perfect is afgestemd op jouw specifieke behoeften en de lokale smaak.
  2. Variatie en Keuze: Bij ons vind je een ruime keuze aan heerlijke gerechten waaruit je kunt kiezen! Of je nu interesse hebt in een foodtrailer, een volledig verzorgde barbecue, een snelle snack of een à la carte menu, wij bieden het allemaal. Bovendien verzorgen we ook een 'pistolet complet', zodat je kunt genieten van een volledige en smaakvolle ervaring.
  3. Alles op één plek:

    Met Lokaal Catering als jouw keuze wordt het organiseren van je evenement een stuk eenvoudiger. Je hebt niet langer de noodzaak om meerdere leveranciers te benaderen, want bij ons kun je alles in één keer regelen. Alles gemakkelijk te regelen op één plek. 

Onze diensten

Vragen of interesse?

Bij ons draait alles om het creëren van onvergetelijke momenten met heerlijk eten en perfecte service. Of je nu een bedrijfsfeest, bruiloft, verjaardagsfeest of een ander speciaal evenement organiseert, wij bieden catering op maat die aan al je wensen voldoet.

Laat ons weten hoe wij jouw evenement bijzonder kunnen maken. Vul het offerteformulier in en wij zorgen voor een culinaire ervaring om nooit te vergeten.