Over ons

Wat we doen

Bij Lokaal Cadeau draait alles om het verbinden van mensen met de lokale ondernemers en de schatten van onze stad Helmond. Wij zijn gepassioneerd over het ondersteunen van zowel de lokale bedrijven als de gemeenschap.

Bij Lokaal Cadeau geloven we in de kracht van lokaal winkelen en de impact die dit heeft op onze gemeenschap. Ons doel is om zowel de lokale ondernemers als de inwoners van Helmond te ondersteunen en te verbinden. Samen bouwen we aan een sterke, bloeiende stad waarin iedereen kan genieten van de schatten die Helmond te bieden heeft. Dat is wat we doen, en we zijn er trots op.

Lokaal Cadeau-over-ons

Leer ons kennen

Waar staat Lokaal Cadeau voor

Het online presenteren en ondersteunen van lokale en fysieke winkels, zodat er een groot en uniek online assortiment met een excellente service aangeboden kan worden per dorp of stad.

*Commissie alleen bij verkoop en verzend en retour kosten

De voordelen van Lokaal Cadeau

Lokaal Cadeau biedt een scala aan voordelen die niet alleen de lokale gemeenschap ten goede komen, maar ook jou als consument en bedrijf. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen van Lokaal Cadeau:

  1. Ondersteuning van Lokale Economie: Door gebruik te maken van Lokaal Cadeau draag je actief bij aan het ondersteunen van lokale bedrijven in Helmond. Dit betekent dat je direct bijdraagt aan het behoud van banen en de groei van de plaatselijke economie.
  2. Variatie en Keuze: Met meer dan 100 deelnemende winkels en horecagelegenheden biedt Lokaal Cadeau een ongeƫvenaarde variatie en keuze aan producten en diensten. Of je nu op zoek bent naar kleding, gadgets, lekker eten, of iets anders, je vindt het allemaal binnen ons mooie Helmond.
  3. Flexibiliteit: Onze cadeaubonnen zijn flexibel en eenvoudig te verkrijgen. Je kunt ze online bestellen via onze website of rechtstreeks kopen bij een van de verkooppunten in de stad. Dit betekent dat je altijd de vrijheid hebt om te shoppen en te geven op jouw eigen manier.

Lokaal Cadeau is meer dan alleen een cadeaubon; het is een manier om onze stad te ondersteunen, te genieten van diverse winkel- en eetgelegenheden, en om relaties te versterken.