Services

Lokaal Cadeau brengt koper en verkoper dichter bij elkaar. Bij Lokaal Cadeau vind je alleen winkels met een fysieke locatie. Dit geeft kopers de mogelijkheid om naast de online webshop ook de producten in fysieke winkels te bekijken. Je kunt het zien als een shop in shop winkel waarbij wij lokale ondernemers helpen een groter bereik te krijgen.

Fysieke winkel

Voel en beleef het product

Koop lokaal

Bij u in de buurt

Vertrouwd online

Shop ieder uur van de dag

Snelle levering

Of haal af in de winkel

Voor de verkoper bieden wij een totale online ontzorging aan. Wil jij altijd al jouw producten online presenteren, maar geen budget voor ontwikkelingskosten of tijd in het schrijven van content? Geen zorgen! Lokaal Cadeau neemt al deze taken van je over. Het enige wat jij hoeft te doen: verzenden, retourneren, klantvragen beantwoorden en commissie betalen alleen bij verkoop. Voor verkopers beperken wij zo de risico’s en helpen wij jouw onderneming (online) groeien!

Onze ontzorging

Ontwerp

Een up-to-date design

Hosting

Razendsnelle hosting

Onderhoud

Technisch up-to-date

Marketing

Geen verborgen Ads kosten

Optimalisaties

Producten stralen

We gaan graag een samenwerking aan met jou als partner. Het is ons doel om e-tailen naar een hoger niveau te tillen en dat doen we graag met anderen.

Ben jij klaar om jouw onderneming naar een nieuw niveau te tillen? Meld je dan nu aan! Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen over de mogelijkheden.