Terugbetaal- en retourneringsbeleid

Bij LokaalCadeau.nl streven we ernaar om u tevreden te stellen met elk product dat u bij ons koopt. Toch kan het soms voorkomen dat u om wat voor reden dan ook niet tevreden bent met uw aankoop of dat het product niet aan uw verwachtingen voldoet. In dat geval bieden wij de mogelijkheid om het product te retourneren en het aankoopbedrag terug te krijgen.

Als u het product wilt retourneren, kunt u dit doen binnen 14 dagen na ontvangst van het product. U kunt het product terugbrengen naar de lokale ondernemer waar u het product van heeft ontvangen, of u kunt het product terugsturen naar het adres dat op het verzendlabel vermeld staat. Zorg ervoor dat het product in de originele staat is en dat het voorzien is van het originele label en verpakking. Wij zullen het aankoopbedrag vervolgens terugbetalen op uw rekening, exclusief eventuele verzendkosten.

Als het product defect is of als er iets anders mis is met het product, kunt u het product ook retourneren. Neem in dat geval contact met ons op via onze contactpagina en vermeld duidelijk wat er mis is met het product.

Wij willen graag dat u tevreden bent met uw aankoop bij LokaalCadeau.nl. Als u vragen heeft over het retourneren of terugbetalen van een product, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan altijd klaar om u te helpen.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait.
Menu
Winkel