Werkwijze

De Lokaal Cadeaubon is dé cadeaubon voor Helmond, en het biedt een fantastische manier om iemand blij te maken, te verrassen, een verjaardag te vieren of zelfs om je waardering te tonen. Met meer dan 100 deelnemende winkels en horecagelegenheden is er altijd wel iets dat perfect past binnen ons prachtige Helmond.

Het gemak van de Lokaal Cadeaubon zit hem in de veelzijdigheid. Je kunt deze bon eenvoudig online bestellen via onze website of direct aanschaffen bij een van de verkooppunten in de stad. Hierdoor heb je altijd de flexibiliteit om op jouw manier te shoppen en te geven.

Maar dat is nog niet alles! Lokaal Cadeau werkt momenteel hard aan het uitbreiden van onze diensten. Binnenkort presenteren we een breed scala aan producten en diensten van lokale ondernemers op onze website. Dit betekent dat je niet alleen cadeaubonnen kunt kopen, maar ook afzonderlijke producten en zelfs cadeau- en kerstpakketten kunt samenstellen, zodat je goed voorbereid bent op de feestdagen.

Bovendien zullen we op onze website een handige verjaardag- en jubileumkalender aanbieden, zodat bedrijven hun medewerkers op tijd in het zonnetje kunnen zetten voor hun verjaardag of jubileum. We begrijpen het belang van waardering en willen bedrijven graag ontzorgen op dit gebied.

En voor bedrijven bieden we ook de mogelijkheid om de cadeaubonnen te personaliseren met eigen logo’s of speciale teksten op de verpakking. Dit geeft een persoonlijk tintje aan de geschenken die je geeft.

Dus, kijk eens naar ons uitgebreide aanbod van deelnemers op onze website en verras je naasten, medewerkers of zakelijke relaties met de 100% Helmondse Lokaal Cadeaubon. Het is niet alleen een geweldig cadeau, maar ook een manier om de lokale economie te ondersteunen en de veelzijdigheid van Helmond te ontdekken.